top of page
Aktiv hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends
Aktiv hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends

För en aktiv hund - tillskott och näring

För våra hundar är det, precis som för oss människor, viktigt med rätt näring och energigivande kost för att upprätthålla ett friskt och aktivt liv. Därför är det inte alltid tillräckligt att enbart ge din hund torrfoder, utan kosttillskott kan behövas för att möta dess individuella näringsbehov. För att exempelvis underlätta pälsfällning kan en aktiv hund ges kosttillskott i maten, då detta är viktigt för både hud, hårväxt och ett allmänt välmående.


För hundar som har höga krav på rörlighet och ledhälsa, kan kosttillskott av E-vitamin, MSM, glukosamin, kondroitin och nypon hjälpa till att lindra eventuella problem. Dessa tillskott är vanliga bland äldre hundar eller hundar som utsätts för hög fysisk belastning.


Att upprätthålla ett allmänt välmående och hälsa är viktigt för varje fyrfotad vän, oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Därför är det viktigt att du som hundägare håller koll på individuella näringsbehov, ger en aktiv hund tillskott och ser till att deras kost är komplett och balanserad.Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

Love är en aktiv Staffehane och kräver bra bensin och där är Dogfriends tillskott ett viktigt komplement för oss. Loves energi har ökat såväl som hans förmåga till återhämtning mellan våra träningspass. Hans päls som blivit mjukare och har mer lyster. Dessutom tycker han att maten blivit godare.

Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

” Ökad energi och bättre aptit”

Emelie
@rascalstaff_love

Se till att en aktiv hund får tillskott

För hundar som är aktiva och rör sig mycket kan det vara extra viktigt att se till att de får i sig tillräckligt med viktiga näringsämnen för att hålla kroppen stark och frisk. Av den anledningen har vi på Dogfriends tagit fram ett näringstillskott som är särskilt utformat för hundar med höga aktivitetsnivåer. Vårt tillskott innehåller bland annat vitaminer och mineraler som är viktiga för en aktiv hund och som bland annat stödjer muskel- och ledhälsan.


Genom att använda vårt skräddarsydda näringstillskott kan du ge din hund de extra näringsämnena som den behöver för att prestera på topp och hålla sig frisk och stark. Det är enkelt att använda och kan lätt tillsättas till din hunds vanliga foder. Genom att fylla i vår HundHälsoanalys kan du få en skräddarsydd dosering och få en fullständig överblick över din hunds hälsa och näringsstatus. Vi på Dogfriends är stolta över att kunna erbjuda ett näringstillskott som är anpassat efter just din fyrbenta väns individuella behov.


Hållbart och anpassat kosttillskott


Vi på Dogfriends lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet i våra produkter, och vårt anpassade näringstillskott är inget undantag. Det har utvecklats i samarbete med veterinärer och nutritionister, och tillverkas under en EU-licens med högsta GMP+pharma kvalitetsstandard. Dessutom är det GMO-fritt och etiskt testat för att säkerställa att det uppfyller våra höga standarder. Vi är övertygade om att vårt anpassade tillskott kan ge goda resultat för hundar som lider av exempelvis problem med pälsfällning. Genom att använda vårt tillskott kan du ge din hund det bästa möjliga omhändertagandet och hjälpa den att återfå sin hälsa och glädje. Vi vill att din hund ska må bra och vara lycklig, och vårt näringstillskott är ett viktigt verktyg för att uppnå detta mål.


Vill du ge din fyrbenta vän det bästa välmåendet? Du får många bra tips till det genom den här HundHälsoanalysen.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page