top of page

Vårt tillskott gör skillnad!

Oavsett problem och hundras gör vårt tillskott en otrolig skillnad. Det vittnar våra kunder om. Läs om hur det har hjälpt deras hundar.

Bindi

Bindi

Miniature american shepherd

Bindi är 14 år gammal, var stel, slö och hade klåda/svamp, mjällig hud. Vi märkte redan efter ett par dagar med detta tillskott att hon var piggare på promenaderna, klådan minskade successivt. Efter 3 påsar med tillskottet + laktosfri A-fil + olja  är hon som en ny hund. Blank i pälsen, pigg och busig som en valp, mjukare i kroppen. Hennes klåda är nu helt borta. Detta va mitt sista halmstrå. 


Är så tacksam och kommer fortsätta med detta tillskott så länge hon lever.


Matte Ulrika


Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

Gunvald

Gunvald

Blandras

Gunvald är en liten blandras på 4,5 år. För snart 1 år sedan så blev han attackerad av en annan större hund på vår promenad. Gunvald blev svårt biten, b.l.a blev hans ena bakben avbitet. Allt han gick igenom med diverse behandlingar och mediciner ledde till en del obalanser i kroppen. Nu har han ätit tillskottet några månader och han är i balans igen! Han mår så bra och är så fin. Jästsvampen i örat är borta, pälsen är mjuk, glansig och fin. Magen mår bra. Är så tacksam för de råd som vi har fått.


Hälsningar Maria Rådberg och Gunvald


Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

London

London

American bully

Vi vill först tacka dogfriends för en sjukt bra näringstillskott som hjälpte våran London mot hennes kala fläckar, päls avfall och stressen hon upplevde, idag är hon friskare utan några fläckar med mycket finare päls som glänser mer än guld gör! Vi är så otroligt nöjda och tacksamma för deras hjälp och London är lyckligare än nånsin 😍


Boris, Londons husse


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

 Läs mer om hur viktigt ett tillskott är för hundens välmående

Moppe

Moppe

Dalmatiner

Min dalmatiner "Moppe" på 1år och 10 månader har haft problem med öron, hud, mage och tassar hela sitt liv. Sen vi började med kosttillskottet så har allt blivit mycket bättre och till råga på allt så slutade han att äta tvivelaktiga saker när vi är ute på promenader! Dessutom superskönt att slippa bry sig om när det börjar ta slut, kommer automatiskt hem i brevlådan! Win win!


Jenny Adolfsson


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Trooper

Trooper

German Pinscher

Han har haft problem med näringsbrist på bla B12 och Folsyra. Efter att ha gett ett anpassat näringstillskott från Dogfriends i flera månader har han nu efter provtagning toppenresultat på alla värden.

Han tycker dessutom det smakar kanongott.


/Marie Eilertsen


 Läs mer om varför B12 är viktigt för din hund

 Läs mer om B-Vitamin hund, viktiga näringskällor för din fyrbenta vän

Tesla

Tesla

Golden retriever

Det märktes en tydlig skillnad på Tesla efter bara ett par veckor med Dogfriends tillskott. Under dom drygt 5 månaderna hon ätit tillskottet har hon inte haft ett enda magras! Avföringen har också blivit mycket bättre, och mindre mängd, trots samma mängd foder. Huden har också blivit bättre, finare päls, inte lika känsliga trampdynor och svampen hon haft problem med har nästan helt försvunnit!


Jonna, Milos matte

@hundlighet


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med magproblem

Joey

Joey

Fransk bulldogg

Joey 4 år har nu fått anpassat tillskott i ca 3 månader och har fått en väldigt stabil mage som till tidigare var obehagligt varierande. Hans päls har gått från att vara sträv och han fällde väldigt mycket, till en mjuk och fin päls och fäller inte alls som innan. Han tycker dessutom att tillskottet är väldigt gott och skuttar fram efter maten när han känner den goda doften av tillskottet.


/Jenny Norén


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Diva

Diva

Russkiy toy

Diva har haft problem med framför allt sin päls och hud. Hon tappade jättemycket päls under en period och vi upplevde att pälsen aldrig kom tillbaka ordentligt samt att hon hade torr hud. Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!


Rekommenderar starkt alla hundägare att prova näringstillskottet från Dogfriends!


/  Lina, Divas Matte

@harrypocket.ambully


Läs mer om hur vårt tillskott hjälper om din hund fäller mycket

Love

Love

Staffordshire bullterrier

Love är en aktiv staffehane på 3 år. Vår aktiva livsstil tillsammans kräver bra bensin och där är dogfriends tillskott ett viktigt komplement för oss! Jag upplever Loves energi öka såväl som hans förmåga till återhämtning mellan våra träningspass. Jag upplever att han orkar våra långa löppass på ett bättre sätt. Jag ser också positiv inverkan på hans päls som blivit mjukare och glansigare!


Dessutom tycker han att maten blivit godare !


Hälsningar Emelie och Love

@rascalstaff_love


Läs mer om tillskott och näring för en aktiv hund.

Hugo

Hugo

Cockerpoo

Hugo har nu använt dogfriends näringstillskott i 2 månader och hans annars känsliga mage har blivit mycket bättre och så har även hans aptit som annars är notoriskt dålig. Som ägare känns det också bra att Hugo får i sig alla vitaminer och mineraler han behöver då han är en väldigt aktiv hund!


/ Fredrik, Hugos husse

@the.hugosen.cockerpoo


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Leo

Leo

Cane Corso

Leo är känslig i magen och efter att jag börjat ge honom ert tillskott, har han blivit bra i magen, plus att han har även fått en mer glansig päls.


Carina Korpela


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med magproblem

Milo

Milo

Cocker spaniel

Milo har fått Dogfriends tillskott i några veckor och vi valde att fokusera oss på hans klor och päls och hud, när vi har använt Dogfriends så känns pälsen glansigare och klorna starkare och spricker inte vid klippning. vi är väldigt nöjda med tillskottet. Vi brukar ge tillskottet genom att strö över fodret eller blanda med laktos fri yoghurt och frysa det, Milo älskar och få de frysta hjärtformade kuber😍 , vi är väldigt nöjda.🐶


Melle, Milos matte

@mymilosadventures


 Läs mer om torra tassar och kloproblem

 Läs mer om pälsproblem på din hund

Bella

Bella

American bully

Bella har nu ätit Dogfriends tillskott i två månader och äter hennes mat med mycket god aptit. Under denna perioden så har Bella fått mer energi för våra träningspass och återhämtar sig fint efteråt. Hon har en topp kondition och blivit så fin i både päls och kropp. 


Vi kommer att fortsätta med tillskott från Dogfriends som är framtaget för hennes behov och ser fram emot en fortsatt aktiv framtid tillsammans i skog och mark!


Silje, Bellas matte

@Ovebulle


Läs mer om rätt tillskott och näring för en aktiv hund.

Zally

Zally

Lagotto romagnolo

Zally fick en matt & tråkig päls efter valpningen. Hon har nu ätit Dogfriends i 3 veckor & redan ser vi en förbättring. Glans & lyster har kommit tillbaka & dessutom så älskar hon tillskottet. Hon får det både på torrfoder & i blött foder. Jag kan med glädje rekommendera näringstillskottet från Dogfriends 


Hälsningar Eva & Zally 

@hugoandzaclagotto


 Läs mer snabb återhämtning och en trött hund bli pigg igen.

Maya

Maya

Staffordshire bullterrier

Maya är tunnpälsad och på vintern blir pälsen matt. Sedan vi började med dogfriends anpassade tillskott har hennes päls blivit så blank & mjuk. Hennes trampdynor har lätt för att bli torra men även dom har blivit mjukare. Dessutom är maten ännu godare toppat med tillskottet tycker Maya!


Sara, Mayas matte

@staffarna_maya_bonnie/


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar din hunds päls

Aston

Aston

Jack russel

Aston, vår 9 åriga Jack Russel har ätit Dogfriends tillskott i 4 månader. Hans ork, styrka, vilja och snabbhet har kommit tillbaka sedan vi började med tillskottet. 


Detta har gett mer livsglädje för Aston och hela familjen.


Irma Bergström


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

Ove

Ove

American bully

Ove fick chansen att prova på Dogfriends tillskott under två månader och vi är så nöjda! Ove är en växande unghund som behöver all näring han kan få för att fortsätta utvecklas till en stark, hållbar och frisk hund.  


Att toppa maten med ett gott tillskott är toppen för just detta! Jag märker att Ove har fått en fin lyster i pälsen och mjuka goa trampdynor. Vi kommer med glädje att fortsätta med Dogfriends!


Silje, Ove's matte

@Ovebulle


 Läs mer om att ge rätt vitaminer baserat på din hunds behov

Nala

Nala

Golden retriever

För ett år sedan blev Nala svårt sjuk och fick en kronisk magsjukdom som gör att hon äter kortison samt fått väldigt försvagad hudbarriär. Hon började tappa päls, mjälla otroligt mycket, fick mycket sår på kroppen och kliade sig mycket. Har nu använt tillskottet från Dogfriends i några månader och Nala har nu äntligen fått tillbaka sin päls, mjället har minskat rejält, hon har heller inte längre kala fläckar och såren har nästan helt försvunnit. Både jag och Nala är otroligt glada för detta tillskott då Nalas livskvalité har förbättrats!


Hälsningar Melina Svensson Achilleos och Nala.


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar din hunds päls

Läs mer hur viktigt vitminer är för din hund

Sigge

Sigge

American staffordshire terrier

Nu har jag gett Dogfriends näringstillskott till Sigge i 10 veckor. Hans mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är borta, hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.


Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!


Ramona, Sigges matte

@Sigge_and_rambo


 Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Milo

Milo

Nakenhunds-blandis

Efter 5 månader med Dogfriends tillskott så märks det stor skillnad på Milos välmående, men skillnaden började märkas efter bara ett par veckor. Milo är mycket piggare, mindre stel och finare hud än förr. Aptiten som innan varit lite sisådär har blivit mycket bättre sedan vi började med tillskottet.


Jonna, Milos matte

@hundlighet


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

Blanco

Blanco

American bully

Nu har vi gett Blanco Dogfriends tillskott i 4 månader och inte nog med att hans päls är finare är någonsin och han har fått tillbaka päls där han hade kala fläckar, så älskar han maten mer än någonsin toppat med dogfriends tillskottet. Maten känns berikande och mer ätbar med dogfriends tillskott. Blanco hade problem med pälsen, då han fällde enorma mängder vilket har blivit så mycket bättre efter vi har gett honom tillskottet. 


Vi är super nöjda och kommer fortsätta med dogfriends.


Antigona Hajdini

@Blancoambully


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

 Läs mer om hur viktigt ett tillskott är för hundens välmående

Gemma

Gemma

Lagotto romagnolo

Vår stamtik, Gemma 14 år, började för ett par år sen få allt grumligare ögon på grund av åldern. Vår egen upplevelse är att ögonen blivit klarare efter att vi börjat med tillskottet och vår 14 åring har blivit piggare.


Vi ger detta tillskott till alla våra hundar


Lotta Landerstedt och Gemma, Kennel Lagottis


Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

Harry

Harry

American bully

Harry har haft problem med päls, hud och tassar. Han tappade extremt mycket päls och var kal på flera ställen. Han hade också torr hud med mycket mjäll. Nu är alla hans problem som bortblåst tack vare ett anpassat tillskott för honom. Han har tjock och glansig päls som vi ofta får frågor om och trampdynorna är mjuka och fina igen, med knappt några sprickor kvar. Ett stort plus är att tillskottet är gott och Harry äter de med god aptit. 


Vi rekommenderar genuint dogfriends näringstillskott! Ett stort tack vill vi ge till @blancoambully som tipsade oss om tillskottet!


Lina, Harrys matte

@harrypocket.ambully


➜  Läs mer om torra tassar och tillskott som hjälper din hund

Draco

Draco

American staffordshire terrier

Men efter ett tips från @siggetheamstaff så prövade vi @dogfriends.se kosttillskott och han slutade efter ett tag att gnaga på tassarna och ögonen som ibland rinner blev också bättre. Skeptiskt som jag är så beställde jag inget nytt när det tog slut för tänkte det kanske blivit bättre ändå. MEN det var inte så utan han blev uppenbarligen bättre om tassarna av just detta kosttillskott.


Erica, Dracos matte

@dracotheamstaff


➜  Läs mer om torra tassar och tillskott som hjälper

 Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Emil

Emil

Golden retriever

Dogfriends näringstillskott har gett Emil mer ork, fokus och livsglädje.


Anders Granqvist


Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

Läs mer om rätt tillskott och näring för en aktivare hund

Rambo

Rambo

Staffordshire bullterrier

Innan jag använde Dogfriends näringstillskott så var Rambos mage lite ur balans. Han kunde inte äta något annat än sitt valpfoder. Han blev jätte lös i magen i några dagar efter att han fått i sig något annat. Sen valde jag att testa Dogfriends näringstillskott för mage. Nu mår hans mage så bra ! Han kan äta allt och jag upptäckte hur lätt de var vid foderbyte ! 


Rekommenderar verkligen deras näringstillskott för mage om ni har hundar med svårigheter med magen hemma!


Ramona, Rambos matte

@Sigge_and_rambo


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Jenka

Jenka

Blandras

Jenka kom till Sverige från att ha levt på gatan utomlands under förfärliga förhållanden, hon kom undernärd och med matt och tråkig päls. Med ordentlig och kontinuerlig föda och med hjälp av Dogfriends kosttillskott har Jenka fått mycket glansigare päls och kunnat få i sig alla de näringsämnen hon saknat i sitt tidigare liv. Mår mycket bättre nu i både kropp och själ samt huden och pälsen ser mycket bra ut. Hon har gått upp bra i vikt tack vare ert näringstillskott och är idag en glad och sund hund :)


Cim Langseth, Jenkas matte


Läs mer om rätt vitaminer och mineraler för din hund

Läs mer om rätt tillskott och näring för ökat välmående

Tia

Tia

Lagotto romagnolo

En av mina tikar, Tia, fick efter sin sista kull ert näringstillskott. Återhämtning av både humör och päls visade sig otroligt snabbt.

Tias snabba återhämtning är också viktigt för hennes valpar.

Vi ger detta tillskott till alla våra hundar


Mats Landerstedt (Matti) och Tia, Kennel Lagottis


 Läs mer snabb återhämtning och en trött hund bli pigg igen.

Pepina

Pepina

Tysk schäferhund

Pepina har ätit kosttillskottet i ca 1 månad nu, och hon tycker att det är så gott!  Känns bra att kunna ge sin hund alla viktiga mineraler & vitaminer som behövs för att må bra.  Ser redan skillnad, t.ex. så tycker jag att hennes trampdynor blivit mycket mjukare & inte lika torra som förut.


Moa Månström, Pepinas matte


 Läs mer om tillskott mot torra tassar och kloproblem

Jelly

Jelly

Blandras

Jelly har haft problem med sin IBS-mage ett par månader, samt kinkig med maten. Med Dogfriends näringstillskott så har magen blivit bättre och nu tycker hon att allt är gott att äta. Hon är även mycket blankare och glansigare i pälsen än på bara hennes ordinarie foder. Vi tackar Dogfriends för att hittat nånting som verkligen fungerar för Jelly och hennes känsliga mage och kräsen med maten längre.


Cim Langseth, Jellys matte


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Brage

Brage

Labrador retriever

Helena Bergström

Min 12 åriga hane Brage hade stora problem stelhet, torr hud och matt och torr päls samt fällde mycket. Men efter tillskottet har äntligen lystern och glansen kommit tillbaka och fäller minimalt. Hans livfullhet är större än innan och han behöver inte kämpa sig ur bädden. Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

Malte

Malte

Tibetansk terrier

Malte är en snart 14 år gammal. Efter dubbla tarmoperationer är det viktigt att hålla koll på vad han äter för att hålla hans avföring på en bra nivå. Detta har varit ett ständigt projekt då det är ett stort problem när han blir hård i magen. Vi hittade då Dogfriends och tänkte att det inte skadade att testa då Malte även är äldre och tröttare. VI är väldigt glada att vi bestämde oss för att testa då det är det enda som verkligen hjälpt Maltes mage! Det har även hjälpt oss i vardagen då det endast är att skopa på hans mat . 


Vi rekommenderar det starkt! 


/ Maltes husse och matte (Nils och Emma)


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Bosse o Lycka

Bosse o Lycka

Mastiff) och American bully

Bosse (Mastiff) och Lycka (American Bully) har ätit Dogfriends näringstillskott i över en månad och jag ser dessa förbättringar; Bosse har fått finare päls och klor. Lyckas hud och päls är bättre än den någonsin varit, avföringen är jämnare i konsistensen. Äntligen ett tillskott som fungerar.


Johanna Jämtergård – arbetar med BPH


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

glad hund som fått dogfriends näringstillskott
Miniature american shepherd

Bindi

Bindi är 14 år gammal, var stel, slö och hade klåda/svamp, mjällig hud. Vi märkte redan efter ett par dagar med detta tillskott att hon var piggare på promenaderna, klådan minskade successivt. Efter 3 påsar med tillskottet + laktosfri A-fil + olja  är hon som en ny hund. Blank i pälsen, pigg och busig som en valp, mjukare i kroppen. Hennes klåda är nu helt borta. Detta va mitt sista halmstrå. 


Är så tacksam och kommer fortsätta med detta tillskott så länge hon lever.


Matte Ulrika


Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

Balndras

Gunvald

Gunvald är en liten blandras på 4,5 år. För snart 1 år sedan så blev han attackerad av en annan större hund på vår promenad. Gunvald blev svårt biten, b.l.a blev hans ena bakben avbitet. Allt han gick igenom med diverse behandlingar och mediciner ledde till en del obalanser i kroppen. Nu har han ätit tillskottet några månader och han är i balans igen! Han mår så bra och är så fin. Jästsvampen i örat är borta, pälsen är mjuk, glansig och fin. Magen mår bra. Är så tacksam för de råd som vi har fått.


Hälsningar Maria Rådberg och Gunvald


Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

American bully

London

Vi vill först tacka dogfriends för en sjukt bra näringstillskott som hjälpte våran London mot hennes kala fläckar, päls avfall och stressen hon upplevde, idag är hon friskare utan några fläckar med mycket finare päls som glänser mer än guld gör! Vi är så otroligt nöjda och tacksamma för deras hjälp och London är lyckligare än nånsin 😍


Boris, Londons husse


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

 Läs mer om hur viktigt ett tillskott är för hundens välmående

Dalmatiner

Moppe

Min dalmatiner "Moppe" på 1år och 10 månader har haft problem med öron, hud, mage och tassar hela sitt liv. Sen vi började med kosttillskottet så har allt blivit mycket bättre och till råga på allt så slutade han att äta tvivelaktiga saker när vi är ute på promenader! Dessutom superskönt att slippa bry sig om när det börjar ta slut, kommer automatiskt hem i brevlådan! Win win!


Jenny Adolfsson


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

German Pinscher

Trooper

Han har haft problem med näringsbrist på bla B12 och Folsyra. Efter att ha gett ett anpassat näringstillskott från Dogfriends i flera månader har han nu efter provtagning toppenresultat på alla värden.

Han tycker dessutom det smakar kanongott.


/Marie Eilertsen


 Läs mer om varför B12 är viktigt för din hund

 Läs mer om B-Vitamin hund, viktiga näringskällor för din fyrbenta vän

Golden retriever

Tesla

Det märktes en tydlig skillnad på Tesla efter bara ett par veckor med Dogfriends tillskott. Under dom drygt 5 månaderna hon ätit tillskottet har hon inte haft ett enda magras! Avföringen har också blivit mycket bättre, och mindre mängd, trots samma mängd foder. Huden har också blivit bättre, finare päls, inte lika känsliga trampdynor och svampen hon haft problem med har nästan helt försvunnit!


Jonna, Milos matte

@hundlighet


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med magproblem

Fransk bulldogg

Joey

Joey 4 år har nu fått anpassat tillskott i ca 3 månader och har fått en väldigt stabil mage som till tidigare var obehagligt varierande. Hans päls har gått från att vara sträv och han fällde väldigt mycket, till en mjuk och fin päls och fäller inte alls som innan. Han tycker dessutom att tillskottet är väldigt gott och skuttar fram efter maten när han känner den goda doften av tillskottet.


/Jenny Norén


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Diva är Russkiy Toy

Diva

Diva har haft problem med framför allt sin päls och hud. Hon tappade jättemycket päls under en period och vi upplevde att pälsen aldrig kom tillbaka ordentligt samt att hon hade torr hud. Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!


Rekommenderar starkt alla hundägare att prova näringstillskottet från Dogfriends!


/  Lina, Divas Matte

@harrypocket.ambully


Läs mer om hur vårt tillskott hjälper om din hund fäller mycket

Staffordshire bullterrier

Love

Love är en aktiv staffehane på 3 år. Vår aktiva livsstil tillsammans kräver bra bensin och där är dogfriends tillskott ett viktigt komplement för oss! Jag upplever Loves energi öka såväl som hans förmåga till återhämtning mellan våra träningspass. Jag upplever att han orkar våra långa löppass på ett bättre sätt. Jag ser också positiv inverkan på hans päls som blivit mjukare och glansigare!


Dessutom tycker han att maten blivit godare !


Hälsningar Emelie och Love

@rascalstaff_love


Läs mer om tillskott och näring för en aktiv hund.

Cockerpoo

Hugo

Hugo har nu använt dogfriends näringstillskott i 2 månader och hans annars känsliga mage har blivit mycket bättre och så har även hans aptit som annars är notoriskt dålig. Som ägare känns det också bra att Hugo får i sig alla vitaminer och mineraler han behöver då han är en väldigt aktiv hund!


/ Fredrik, Hugos husse

@the.hugosen.cockerpoo


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Cane Corso

Leo

Leo är känslig i magen och efter att jag börjat ge honom ert tillskott, har han blivit bra i magen, plus att han har även fått en mer glansig päls.


Carina Korpela


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med magproblem

Cocker Spaniel med finare päls och starkare klor

Milo

Milo har fått Dogfriends tillskott i några veckor och vi valde att fokusera oss på hans klor och päls och hud, när vi har använt Dogfriends så känns pälsen glansigare och klorna starkare och spricker inte vid klippning. vi är väldigt nöjda med tillskottet. Vi brukar ge tillskottet genom att strö över fodret eller blanda med laktos fri yoghurt och frysa det, Milo älskar och få de frysta hjärtformade kuber😍 , vi är väldigt nöjda.🐶


Melle, Milos matte

@mymilosadventures


 Läs mer om torra tassar och kloproblem

 Läs mer om pälsproblem på din hund

Bella en American Bully som fått mer ork och muskler

Bella

Bella har nu ätit Dogfriends tillskott i två månader och äter hennes mat med mycket god aptit. Under denna perioden så har Bella fått mer energi för våra träningspass och återhämtar sig fint efteråt. Hon har en topp kondition och blivit så fin i både päls och kropp. 


Vi kommer att fortsätta med tillskott från Dogfriends som är framtaget för hennes behov och ser fram emot en fortsatt aktiv framtid tillsammans i skog och mark!


Silje, Bellas matte

@Ovebulle


Läs mer om rätt tillskott och näring för en aktiv hund.

Lagotto Romagnolo

Zally

Zally fick en matt & tråkig päls efter valpningen. Hon har nu ätit Dogfriends i 3 veckor & redan ser vi en förbättring. Glans & lyster har kommit tillbaka & dessutom så älskar hon tillskottet. Hon får det både på torrfoder & i blött foder. Jag kan med glädje rekommendera näringstillskottet från Dogfriends 


Hälsningar Eva & Zally 

@hugoandzaclagotto


 Läs mer snabb återhämtning och en trött hund bli pigg igen.

Staffordshire bullterrier

Maya

Maya är tunnpälsad och på vintern blir pälsen matt. Sedan vi började med dogfriends anpassade tillskott har hennes päls blivit så blank & mjuk. Hennes trampdynor har lätt för att bli torra men även dom har blivit mjukare. Dessutom är maten ännu godare toppat med tillskottet tycker Maya!


Sara, Mayas matte

@staffarna_maya_bonnie/


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar din hunds päls

Jack Russel

Aston

Aston, vår 9 åriga Jack Russel har ätit Dogfriends tillskott i 4 månader. Hans ork, styrka, vilja och snabbhet har kommit tillbaka sedan vi började med tillskottet. 


Detta har gett mer livsglädje för Aston och hela familjen.


Irma Bergström


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

En American Bully som fått finare päls och blivit av med tass problem

Ove

Ove fick chansen att prova på Dogfriends tillskott under två månader och vi är så nöjda! Ove är en växande unghund som behöver all näring han kan få för att fortsätta utvecklas till en stark, hållbar och frisk hund.  


Att toppa maten med ett gott tillskott är toppen för just detta! Jag märker att Ove har fått en fin lyster i pälsen och mjuka goa trampdynor. Vi kommer med glädje att fortsätta med Dogfriends!


Silje, Ove's matte

@Ovebulle


 Läs mer om att ge rätt vitaminer baserat på din hunds behov

Golden retriever

Nala

För ett år sedan blev Nala svårt sjuk och fick en kronisk magsjukdom som gör att hon äter kortison samt fått väldigt försvagad hudbarriär. Hon började tappa päls, mjälla otroligt mycket, fick mycket sår på kroppen och kliade sig mycket. Har nu använt tillskottet från Dogfriends i några månader och Nala har nu äntligen fått tillbaka sin päls, mjället har minskat rejält, hon har heller inte längre kala fläckar och såren har nästan helt försvunnit. Både jag och Nala är otroligt glada för detta tillskott då Nalas livskvalité har förbättrats!


Hälsningar Melina Svensson Achilleos och Nala.


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar din hunds päls

Läs mer hur viktigt vitminer är för din hund

American Staffordshire terrier

Sigge

Nu har jag gett Dogfriends näringstillskott till Sigge i 10 veckor. Hans mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är borta, hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.


Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!


Ramona, Sigges matte

@Sigge_and_rambo


 Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Nakenhunds-blandis

Milo

Efter 5 månader med Dogfriends tillskott så märks det stor skillnad på Milos välmående, men skillnaden började märkas efter bara ett par veckor. Milo är mycket piggare, mindre stel och finare hud än förr. Aptiten som innan varit lite sisådär har blivit mycket bättre sedan vi började med tillskottet.


Jonna, Milos matte

@hundlighet


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

American Bully

Blanco

Nu har vi gett Blanco Dogfriends tillskott i 4 månader och inte nog med att hans päls är finare är någonsin och han har fått tillbaka päls där han hade kala fläckar, så älskar han maten mer än någonsin toppat med dogfriends tillskottet. Maten känns berikande och mer ätbar med dogfriends tillskott. Blanco hade problem med pälsen, då han fällde enorma mängder vilket har blivit så mycket bättre efter vi har gett honom tillskottet. 


Vi är super nöjda och kommer fortsätta med dogfriends.


Antigona Hajdini

@Blancoambully


 Läs mer om hur vårt tillskott förbättrar pälskvaliteten

 Läs mer om hur viktigt ett tillskott är för hundens välmående

Lagotto romagnolo

Gemma

Vår stamtik, Gemma 14 år, började för ett par år sen få allt grumligare ögon på grund av åldern. Vår egen upplevelse är att ögonen blivit klarare efter att vi börjat med tillskottet och vår 14 åring har blivit piggare.


Vi ger detta tillskott till alla våra hundar


Lotta Landerstedt och Gemma, Kennel Lagottis


Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

American bully

Harry

Harry har haft problem med päls, hud och tassar. Han tappade extremt mycket päls och var kal på flera ställen. Han hade också torr hud med mycket mjäll. Nu är alla hans problem som bortblåst tack vare ett anpassat tillskott för honom. Han har tjock och glansig päls som vi ofta får frågor om och trampdynorna är mjuka och fina igen, med knappt några sprickor kvar. Ett stort plus är att tillskottet är gott och Harry äter de med god aptit. 


Vi rekommenderar genuint dogfriends näringstillskott! Ett stort tack vill vi ge till @blancoambully som tipsade oss om tillskottet!


Lina, Harrys matte

@harrypocket.ambully


➜  Läs mer om torra tassar och tillskott som hjälper din hund

American staffordshire terrier

Draco

Men efter ett tips från @siggetheamstaff så prövade vi @dogfriends.se kosttillskott och han slutade efter ett tag att gnaga på tassarna och ögonen som ibland rinner blev också bättre. Skeptiskt som jag är så beställde jag inget nytt när det tog slut för tänkte det kanske blivit bättre ändå. MEN det var inte så utan han blev uppenbarligen bättre om tassarna av just detta kosttillskott.


Erica, Dracos matte

@dracotheamstaff


➜  Läs mer om torra tassar och tillskott som hjälper

 Läs mer om hur din hund kan bli fri från sin svampinfektion

Golden retriever

Emil

Dogfriends näringstillskott har gett Emil mer ork, fokus och livsglädje.


Anders Granqvist


Läs mer om att ge rätt vitaminer och mineraler för din hund

Läs mer om rätt tillskott och näring för en aktivare hund

Staffordshire bullterrier

Rambo

Innan jag använde Dogfriends näringstillskott så var Rambos mage lite ur balans. Han kunde inte äta något annat än sitt valpfoder. Han blev jätte lös i magen i några dagar efter att han fått i sig något annat. Sen valde jag att testa Dogfriends näringstillskott för mage. Nu mår hans mage så bra ! Han kan äta allt och jag upptäckte hur lätt de var vid foderbyte ! 


Rekommenderar verkligen deras näringstillskott för mage om ni har hundar med svårigheter med magen hemma!


Ramona, Rambos matte

@Sigge_and_rambo


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Blandras

Jenka

Jenka kom till Sverige från att ha levt på gatan utomlands under förfärliga förhållanden, hon kom undernärd och med matt och tråkig päls. Med ordentlig och kontinuerlig föda och med hjälp av Dogfriends kosttillskott har Jenka fått mycket glansigare päls och kunnat få i sig alla de näringsämnen hon saknat i sitt tidigare liv. Mår mycket bättre nu i både kropp och själ samt huden och pälsen ser mycket bra ut. Hon har gått upp bra i vikt tack vare ert näringstillskott och är idag en glad och sund hund :)


Cim Langseth, Jenkas matte


Läs mer om rätt vitaminer och mineraler för din hund

Läs mer om rätt tillskott och näring för ökat välmående

Lagotto romagnolo

Tia

En av mina tikar, Tia, fick efter sin sista kull ert näringstillskott. Återhämtning av både humör och päls visade sig otroligt snabbt.

Tias snabba återhämtning är också viktigt för hennes valpar.

Vi ger detta tillskott till alla våra hundar


Mats Landerstedt (Matti) och Tia, Kennel Lagottis


 Läs mer snabb återhämtning och en trött hund bli pigg igen.

Tysk schäferhund

Pepina

Pepina har ätit kosttillskottet i ca 1 månad nu, och hon tycker att det är så gott!  Känns bra att kunna ge sin hund alla viktiga mineraler & vitaminer som behövs för att må bra.  Ser redan skillnad, t.ex. så tycker jag att hennes trampdynor blivit mycket mjukare & inte lika torra som förut.


Moa Månström, Pepinas matte


 Läs mer om tillskott mot torra tassar och kloproblem

Blandras

Jelly

Jelly har haft problem med sin IBS-mage ett par månader, samt kinkig med maten. Med Dogfriends näringstillskott så har magen blivit bättre och nu tycker hon att allt är gott att äta. Hon är även mycket blankare och glansigare i pälsen än på bara hennes ordinarie foder. Vi tackar Dogfriends för att hittat nånting som verkligen fungerar för Jelly och hennes känsliga mage och kräsen med maten längre.


Cim Langseth, Jellys matte


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Labrador retriever

Brage

Helena Bergström

Min 12 åriga hane Brage hade stora problem stelhet, torr hud och matt och torr päls samt fällde mycket. Men efter tillskottet har äntligen lystern och glansen kommit tillbaka och fäller minimalt. Hans livfullhet är större än innan och han behöver inte kämpa sig ur bädden. Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

Tibetansk terrier

Malte

Malte är en snart 14 år gammal. Efter dubbla tarmoperationer är det viktigt att hålla koll på vad han äter för att hålla hans avföring på en bra nivå. Detta har varit ett ständigt projekt då det är ett stort problem när han blir hård i magen. Vi hittade då Dogfriends och tänkte att det inte skadade att testa då Malte även är äldre och tröttare. VI är väldigt glada att vi bestämde oss för att testa då det är det enda som verkligen hjälpt Maltes mage! Det har även hjälpt oss i vardagen då det endast är att skopa på hans mat . 


Vi rekommenderar det starkt! 


/ Maltes husse och matte (Nils och Emma)


Läs mer om hur vårt tillskott kan hjälpa din hund med ont i magen

Mastiff och Bully

Bosse o Lycka

Bosse (Mastiff) och Lycka (American Bully) har ätit Dogfriends näringstillskott i över en månad och jag ser dessa förbättringar; Bosse har fått finare päls och klor. Lyckas hud och päls är bättre än den någonsin varit, avföringen är jämnare i konsistensen. Äntligen ett tillskott som fungerar.


Johanna Jämtergård – arbetar med BPH


 Läs mer om hur ett tillskott kan hjälpa din hund med sin hälta, stelhet och Artros.

Vad andra säger om vårt näringstillskott

Våra kunder älskar vårt näringstillskott och märker betydande skillnad på deras älskade hundar.

Läs vad några av våra kunder säger om vårt näringstillskott.

Border collie
hundmat med dogfriends skräddarsydda näringstillskott

Kostnadfri HundHälsoanalys -
för din hunds behov av näringstillskott

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

bottom of page