top of page
Multivitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends
Multivitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends

Multivitamin till hund - ett tillskott av vitaminer 

Vitaminer, mineraler och andra spårämnen är avgörande för att din hund ska må bra. Utöver ett vanligt hundfoder kan det därför vara viktigt att ge ett extra näringstillskott. Även om ett foder innehåller mycket av det som din vovve behöver, finns det sällan en typ av foder som säkerställer alla näringsbehov. Det är här Dogfriends kommer in. Med vårt näringstillskott fungerar den som ett slags multivitamin till hund. Viktiga ämnen som Vitamin D, Riboflavin, Vitamin K, Folsyra, Biotin, Vitamin B, Zink, Koppar och Järn finns i tillskottet och beroende på vad din hund behöver får den ett anpassat kosttillskott.  Fått finare och glansigare päls!

Tack vare Dogfriends tillskott så känns pälsen glansigare och klorna är starkare och spricker inte vid klippning. Vi brukar ge tillskottet genom att strö över fodret eller blanda med laktos fri yoghurt och frysa det, Milo älskar och få de frysta hjärtformade kuber.

Fått finare och glansigare päls!

"Vi är väldigt nöjda."

Melle, Milos matte
@mymilosadventures

Näringstillskott av högsta kvalitet 


På Dogfriends är vi engagerade i att främja din hunds välmående, och därför har vi samarbetat med erfarna veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt kosttillskott som möter just din hunds behov. Vår högsta prioritet är att erbjuda produkter av bästa kvalitet och säkerhet, och därför tillverkas vårt kosttillskott enligt strikt GMP+Pharma-standard och under en EU-licens. Tillskottet har genomgått etiska tester för att säkerställa att det är helt fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Vi vill att du ska känna dig helt trygg med vad du ger din hund, därför är våra produkter framställda med hänsyn till både djurens välfärd och hög kvalitet. Genom att inkludera multivitamin till hund i vårt kosttillskott säkerställer vi att din vovve får en balanserad och optimal näring. 


Gör vår hundhälsoanalys - Ge multivitamin till hund 


Gör vår kostnadsfria HundHälsoanalys idag! Analysen tar endast ett par minuter att göra och det enda du behöver göra är att svara på några frågor om din hund. Vi tar hänsyn till din hunds päls, ålder, befintliga foder och aktivitetsnivå för att skapa en skräddarsydd plan med rätt näringstillskott och multivitamin till hund som passar just din fyrbenta vän. Genom att upprätthålla en balanserad kost, och tillskott av multivitamin till hund som möter dess näringsbehov, kan du bidra till en pigg och frisk vovve som kan njuta av ett aktivt och långt liv.  

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page