top of page

Vi har själva fått uppleva det kraftfulla och samtidigt ovärderliga bandet mellan hund och människa

Våra hundar drabbas allt oftare av problem och veterinärbesöken ökar lavinartat. En trend vi vill vända genom att erbjuda hundar den näring de behöver utöver sitt foder.

Vi som driver Dogfriends är själva hundägare och har upplevt hur svårt det är att köpa vitaminer och mineraler till våra hundar. Frågor som vad jag behöver köpa, vilken mängd ska jag ge och hur de olika tillskotten fungerar tillsammans förblev obesvarade. Djurbutiker har ett begränsat urval och vi upptäckte att personalen i flera fall inte har tillräcklig kunskap om tillskotten, dess samverkan och effekt. Att besöka en veterinär för att reda ut vanliga välfärdsproblem hos hundar är både tidskrävande och dyrt. Vi tog därför saken i egna händer och tog fram ett unikt anpassat näringstillskott tillsammans med veterinärer och nutritionister som verkligen hjälper.

Vi vet hur svårt det är att hitta rätt tillskott

Med en brinnande passion för att hjälpa hundar till ett bättre liv startade vi Dogfriends. Tillsammans med ett dedikerat team av veterinärer, nutritionister och hundälskare tog vi fram ett unikt näringstillskott som anpassas för just din hund. För att göra detta möjligt har vi byggt en hundhälsoanalys, där hundägare på två minuter får svara på frågor om sin hund och vilka problemområden hunden har. Direkt får de en rekommendation vad deras hund behöver tillsätta, baserat på svaren i HundHälsoanalysen.

Därför startade vi Dogfriends

stående hund med sköra ben och skört skelett

Vad vill vi?

På DogFriends och Mervue Laboratories strävar vi efter att förbättra hundars hälsa, välfärd, lycka och prestation genom att producera världsledande drogfria, näringsbaserade djurhälsolösningar. Genom vårt samarbete med Mervue Laboratories och deras team i världsklass av nutritionister, veterinärläkare och forskare strävar vi efter att upptäcka, utveckla och tillverka näringsämnen av högsta kvalitet, vilket sätter standarderna globalt för effektiva djurhälsolösningar. Våra banbrytande, innovativa näringstillskott är utvecklade, formulerade och tillverkade i deras produktionsanläggning som finns i Cork, Irland. Dessa näringstillskott används för prestanda, hälsa och välbefinnande för hundar i Sverige och så småningom världen över.

Gör vår kostnadsfria konsultation och få reda på vilka vitaminer och mineraler just din hund behöver!

Missa inte chansen att prova vår produkt för gladare och friskare hundar!

En stor utmaning var att hitta en utvecklings- och tillverkningspartner som delade vår vision och har kunskapen att skapa ett anpassat näringstillskott till våra hundar. Vi fann till slut det Irländska företaget Mervue Laboratories som tagit fram näringstillskott som är anpassat för just din hund tillsammans med oss.

Ett anpassat näringstillskott blir omöjligt att sälja i butik då det blandas och portioneras i vår fabrik just för din hund så därför levererar vi direkt hem till dig var 4:e vecka. Med utgång från den information du lämnat om din hund så vet vi t ex när den blir ett år äldre, men du kan även enkelt kontakta oss och uppdatera din hunds profil för att optimera det anpassade näringstillskottet vid varje leverans.

De vanligaste diagnoserna som ställs av veterinärer kan enkelt förebyggas genom att tillsätta de vitaminer och mineraler som saknas i vanligt hundfoder. Vi brinner för hundars välmående - låt oss även få hjälpa din fyrbenta vän!

 

Inom två minuter får du svar på hur ett anpassat näringstillskott kan hjälpa din hund att få bukt med sina problem!

Våra hundar har precis som vi människor ett behov av näringstillskott och av olika anledningar. Idag är det inte ovanligt att tillverkarna av hundfoder blandar i olika tillskott för att främja t ex päls eller ledbesvär, men det måste vara vara möjligt att ge ett tillskott som behandlande eller förebyggande för att undvika eller framförallt minimera riskerna med framtida åkommor och problem utan att vara tvungen att välja ett specifikt hundfoder. Hunden ska få det foder den tycker om och äter ordentligt av.

Vi såg då ett behov av näringstillskott som var sammansatt och anpassat för min egna hund samtidigt med en vetskap och trygghet att tillskottet var i lagom mängd, sammansatt med expertkunskap och framförallt utifrån ett förebyggande perspektiv så att man kan undvika eller minimera framtida besvär och problem. 

Vi vill ju leva med våra hundar så länge som möjligt och samtidigt ge dem möjlighet att vara glada och friska så länge de lever.

hundmat med dogfriends skräddarsydda näringstillskott

Kostnadfri HundHälsoanalys -
för din hunds behov av näringstillskott

Vem vill inte ha en gladare och friskare hund?

Vi är hundägare som upptäckte att det var en utmaning att köpa vitaminer och mineraler till våra hundar. Idag är det relativt svårt att veta - som hundägare - vad är det jag behöver köpa till min hund, hur mycket jag ska använda och fungerar de olika tillsatserna tillsammans eller i värsta fall att de motverkar varandra.

Dagens zoo- och djurbutiker har ett begränsat urval, men framförallt har personalen många gånger en begränsad kunskap om tillskotten, dess samverkan och effekt. Vi hade då valet att kontakta eller besöka en veterinär för att reda ut det - vilket är både tidskrävande och dyrt. Vårt anpassade näringstillskott är framtaget tillsammans med Veterinärer och Nutritionister.

Coton de Tuliar ("cotton"), och Labrador

Vi har hjälpt många hundar att bli av med sina problem

Sedan vi startade Dogfriends har flera hundägare som testat vårt tillskott hört av sig och berättat om stora förändringar de upplevt hos sina hundar.

Astons ork, vilja och styrka har kommit tillbaka

Sigges problem med svamp vid munnen och på tassar är helt borta

Harry har fåt tjock och glansig päls och är inte längre torr i huden 

Milo har fått starkare klor som inte spricker vid klippning

Malte har fått bättre mage och är inte lika trött

Pepinas trampdynor har blivit mjuka och är inte lika torra

För oss är det viktigt att det ska vara enkelt för dig som hundägare att vara säker på att din hund får i sig de vitaminer och mineraler den behöver.

Du behöver bara lägga två minuter på att fylla i Hundhälsoanalysen, vi ser till att din hund får rätt blandning av vitaminer och mineraler

Vi erbjuder fri frakt och har ingen bindningstid

Varje månad packar och skickar vi hem tillskottet för att ni ska slippa uppehåll

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att prata om hur vi kan hjälpa just dig att få en friskare och gladare hund

bottom of page