top of page
Svamp på hundens tassar | Vårt tillskott behandlar jästsvamp
Svamp på hundens tassar | Vårt tillskott behandlar jästsvamp

Låt din hund slippa svamp på sina tassar

Att ta hand om sin hund och bästa vän är en självklarhet. För alla hundars välmående är det viktigt att ha tassar som är friska och helt fria från svamp. Det är vanligt att hundar drabbas av jästsvamp mellan trampdynorna och tårna. Tecken på att din hund kan ha en svampinfektion är att den slickar eller biter på tassarna, luktar illa samt tappar håret fläckvis. Ett annat vanligt tecken på att hunden drabbats av svamp är att hunden är röd mellan trampdynorna. Ta för vana att kontrollera tassarna kontinuerligt och hjälp din hund med tassvård. Precis som vi människor, behöver hundar också olika saker för att må bra, ha en frisk och aktiv livsstil. Utöver tassvård innebär det att ge din hund rätt sorts näring. För att både förebygga och motverka din hunds svamp på tassar är god tassvård i kombination med ett unikt tillskott lösningen.

Sigges svamp äntligen borta!

Sigges mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är helt borta och hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.

Sigges svamp äntligen borta!

” Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!”

Ramona, Sigges matte
@Sigge_and_rambo

Behandling för hundar med svamp på tassarna


Svampinfektioner är vanligt hos hundar, på områden på kroppen där det lätt blir varmt och fuktigt, som på tassar och trampdynor. Svamp är ett problem som förvärras vid blött och fuktigt väder. För att förebygga jästsvamp hos din hund, är det bra att se till att hålla dessa områden torra samt följa en hälsosam diet och hygienrutiner. Om du inte både förebygger och behandlar jästsvamp på tassarna är risken stor att problemet återkommer.


Vårt tillskott har visat sig framgångsrikt och långsiktigt motverka och förebygga jästsvamp hos hundar. För att lindra klåda orsakad av jästsvamp kan man använda ett schampo som innehåller klorhexidin eller andra bakteriedödande produkter som komplement till tillskottet. Detta lindrar besvären innan tillskottet når full verkan, men är ingen långsiktig lösning som behandlar själva problemet.


Läs mer om svampinfektioner hos hundar!

Läs mer om svamp i öronen!


Näringstillskott för hund med svamp på tassar


Problem med jästsvamp beror ofta på att hundens inte får i sig alla näringsämnen den behöver via fodret och behöver komplettera med det den saknar. Då vi brinner för hundars välmående bestämde vi oss för att göra någonting åt det och har därför tagit fram ett anpassat tillskott som hjälper hundar med svamp på tassarna.

Tillskottet är utformat för att hjälpa till med att hantera det obehagliga och ofta smärtsamma tillståndet som svamp på tassar kan orsaka. Alla hundar är unika och inget hundfoder är komplett, vilket gör det viktigt att komplettera hundfodret med ett anpassat tillskott efter ras, ålder och aktivitetsnivå för att säkerställa en välmående hund med täckt näringsbehov och fri från sina problem. Välj därför ett foder som du vet att din hund tycker om och komplettera med vårt välsmakande tillskott.


Vårt näringstillskott är kraftfullt och innehåller en unik kombination av näringsämnen som stödjer hundens immunförsvar och hjälper till att stärka både hud och tassar. Med berikat innehåll av vitaminer och mineraler får din hund precis det som behövs för att förebygga och bekämpa svamp samt skydda tassarna mot framtida infektioner.Välsmakande & enkelt


Vi är medvetna om att det inte alltid är lätt att få sin fyrbenta vän att ta sina näringstillskott som vanligtvis är i form av tabletter. Därför är vår lösning både enkel och smakfull. Kosttillskottet är i pulverform och är precis vad din hund behöver mot svamp på tassar. Pulvret blir som bäst när det blandas ut med lite vatten och faller även de mest kräsna hundarna i smaken. Det går givetvis lika bra att strö pulvret direkt på hundmaten. Det vi har sett att hundar gillar är att blanda tillskottet med laktosfri A-fil. Ett tips du bör testa om din hund är dålig i magen.

Fyll i vår Hundhälsoanalys och berätta mer om din vän, på så sätt får vi all information om vad din hund behöver. Näringstillskottet vi erbjuder är på så sätt helt unikt med anpassning just för din hund. Genom att få i sig rätt näring kan svamp på tassarna motverkas och din hund blir både frisk och glad igen.


Vi arbetar med hög kvalitet och hållbarhet i våra produkter och är säkra på att ni kommer att se goda resultat. Om du har en hund med svamp på tassarna, tveka inte att ge din vän de bästa förutsättningarna för långsiktigt välmående.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page