top of page
Svampinfektion hos hund | Vårt tillskott löser svampproblem
Svampinfektion hos hund | Vårt tillskott löser svampproblem

Vi tillsätter det din hund saknar för att bli av med sin svampinfektion

Vi alla vill ge vår hund och bästa vän den hälsan som de förtjänar, vilket givetvis är det bästa välmåendet utan några svampinfektioner eller andra hälsobekymmer. Hundar behöver, precis som vi människor, olika saker för att ha en frisk och aktiv livsstil. Rätt näring är grunden till mycket och genom det kan svampinfektion hos hundar både förebyggas och motverkas. Om din hund lider av klåda, ömhet och rodnad i huden eller öronen kan den ha råkat ut för problem med jästsvamp. Ett vanligt och ofta återkommande problem. Drabbas din hund av svamp beror det på att hunden inte får i sig alla viktiga näringsämnen och fettsyror som den behöver för att bygga ett bra immunförsvar. Näringsbristen beror ofta på att hundens foder inte innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler. Det behöver inte betyda att hundens foder är dåligt. Den generella rekommendationen av fodermängd inte passar alla hundars unika behov utifrån ras, ålder och hur aktiv hunden är.

Genom att identifiera vilka näringsämnen din hund saknar och tillsätta det i form av ett välsmakande och anpassat näringstillskott har du snart en frisk och glad hund igen.


Sigges svamp äntligen borta!

Sigges mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är helt borta och hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.

Sigges svamp äntligen borta!

” Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!”

Ramona, Sigges matte
@Sigge_and_rambo

Svamp är en vanlig infektion hos hundar som går att behandla


Svamp är en vanlig form av infektion som drabbar hundar i områden som exempelvis öron, tassar, trampdynor, mellan tårna, hudveck, nosen och mungipan. Problem med svamp förvärras vid blött och fuktigt väder. För att undvika risken för svampinfektion hos din hund är det viktigt att hålla dessa områden torra samt följa en hälsosam diet och hygienrutiner. Om du inte både behandlar och förebygger svampinfektioner finns en risk att det blir ett återkommande problem.


Har din hund drabbats av en svampinfektion orsakar det klåda, som i sin tur leder till stress och oro. Blir hunden stressad kan det orsaka magproblem och störa hundens ätande. Därför är det viktigt att agera snabbt innan svampinfektionen skapar ytterligare problem.  

Allt som oftast är det brist på vitaminer och mineraler som leder till problem med svamp. Genom att tillsätta vårt näringstillskott kommer du märka stor skillnad på din hund inom bara några veckor.


Vårt tillskott har visat sig framgångsrikt och långsiktigt både motverka och förebygga jästsvamp hos hundar. Om din hund slickar, kliar och biter på ett specifikt område rekommenderar vi att du samtidigt som du ger tillskottet även köper ett schampo, skum eller ”pads” mot svamp. Då bygger tillskottet snabbare upp hudens skyddsbarriär. Om du tvättar hunden veckovis med ett bakteriedödande schampo lindrar klådan tills dess att tillskottet når full verkan. Kontrollera att produkten är lämplig att använda på det område problemet finns.


Viktigt att tänka på är att schampo, ”pads”, droppar, kortison eller klorhexidin inte ensamt kan behandla en svampinfektion. Den måste behandlas både invärtes och utvärtes, vilket uppnås tack vare vårt anpassade tillskott.


Läs mer om svamp i öronen!

Läs mer om svamp på tassarna!


Kosttillskott för svampinfektion hos hund


Vi har utvecklat ett tillskott som anpassas efter din hunds behov. Tillskottet är utformat för att hjälpa till att hantera det vanliga och smärtsamma tillstånd som svampinfektion för med sig, genom att stödja hundens immunförsvar med en unik kombination av näringsämnen. Alla viktiga vitaminer och mineraler finns i kosttillskottet, för att på bästa sätt kunna förebygga och bekämpa svamp samt mot framtida svampinfektioner hos din hund.


Gott & enkelt


Vårt tillskott är enkelt att ge eftersom det är i pulverform och är lätt att blanda ut med vatten eller att strö över hundmaten. Vi förstår att det kan vara svårt att få hundar att ta tillskott i tablettform, så vi har gjort vår lösning välsmakande för att passa även de mest kräsna hundarna. Tillskottet passar som komplement till alla typer av hundfoder. Ett tips är att blanda ut tillskottet med laktosfri A-fil, som både är gott och nyttigt för hundens mage.

Varje hund är unik, och inget foder är komplett för att täcka alla unika näringsbehov. Därför är det viktigt att komplettera hundfodret med anpassade tillskott som tar hänsyn till ras, ålder, aktivitetsnivå och andra faktorer för att säkerställa en välmående hund.


Gör vår kostnadsfria HundHälsoanalys och få svar inom två minuter på hur vårt näringstillskott kan få ordning med de problem din hund har med svampinfektion. Beroende på päls, ålder, foder och aktivitetsnivå anpassar vi vårt näringstillskott och dosering efter just din hund.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter och är säkra på att vårt näringstillskott kan hjälpa din hund att må bra. Vårt anpassade näringstillskott är framtaget tillsammans med Veterinärer och Nutritionister och tillverkat under EU-licens med högsta GMP+pharma kvalitetsstandard och naturligtvis även GMO-fri och etiskt testad.


Vi vet hur jobbigt det är när ens hund drabbas av problem som svamp. Att hjälpa hundar leva ett friskt liv fyllt av lek och bus är det vi brinner för. Genom att fylla i vår kostnadsfria hundhälsoanalys får du rekommendationer på hur du kan hjälpa din hund att bli av med problem som jästsvamp samt förebygga det och andra vanliga problem i framtiden.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page