top of page
Svamp i öronen på hund | Vårt tillskott behandlar jästsvamp
Svamp i öronen på hund | Vårt tillskott behandlar jästsvamp

Ta hand om svamp i öronen på din hund

Vi vill alla ta hand om vår hund och familjemedlem på bästa sätt och ge hälsan som de förtjänar. För att hunden ska må bra är det viktigt att ha friska öron som är fria från svamp. Hos en del hundar kan svamp växa till kraftigt och ge upphov till en besvärande öroninflammation. Vanliga tecken hos hundar som lider av svamp i öronen är att de kliar sig, är röda, ömma och att öronen luktar illa.Sigges svamp äntligen borta!

Sigges mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är helt borta och hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.

Sigges svamp äntligen borta!

” Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!”

Ramona, Sigges matte
@Sigge_and_rambo

Kontrollera din hunds öron regelbundet för att upptäcka eventuell svampinfektion


Problemet med svamp i öron är väldigt obehagligt för hunden och ger ofta återfall utan behandling. Om din hund lider av problem med svamp i öronen är det viktigt att rengöra dem ordentligt. Utan behandling och förebyggande åtgärder riskerar problemen med jästsvamp återkomma. För att din hund ska må bra och undvika svampinfektioner långsiktigt är det viktigt att din hund får rätt sorts näring. Ett bra alternativ för att både förebygga och motverka jästsvamp i öron hos hund, är vårt tillskott som anpassas efter varje hunds unika behov.


Läs mer om svampinfektion hos hundar!

Läs mer om svamp på tassarna!


Vi löser problem med svamp i öronen genom att tillsätta den näring din hund saknar


Vår lösning för att hjälpa hundar med svamp i öron är enkel, smakfull och effektiv. Näringstillskottet som vi utvecklat är i pulverform och anpassat för just din hunds behov. Genom att fylla i vår Hundhälsoanalys får vi en bättre bild av din hunds näringsbehov och kan därefter skräddarsy ett unikt näringstillskott.


Det är viktigt att din hund får i sig rätt näring för att motverka och förebygga svamp i öron. Vi har därför valt en lösning som är enkel att använda. Det kan både blandas ut i vatten eller strös direkt på maten. När pulvret blandas ut med vatten påminner det om en smakfull buljong och vi är övertygade om att det kommer tilltala din hund, även den som kan vara lite mer kräsen. Ett populärt tips är att blanda tillskottet med laktosfri A-fil, vilket både är gott och hjälper mot dålig mage.


Alla hundar är unika och inget hundfoder är komplett, vilket gör det viktigt att komplettera hundfodret med ett anpassat tillskott efter ras, ålder och aktivitetsnivå för att säkerställa en välmående hund med täckt näringsbehov och fri från sina problem. Välj därför ett foder som du vet att din hund tycker om och komplettera med ett anpassat tillskott.


Vi är stolta över att arbeta med hög kvalitet och hållbarhet i alla våra produkter. Vi är säkra på att ni kommer att se goda resultat när ni använder vårt kosttillskott. Om du har en hund med svamp i öronen, tveka inte att ge din vän det bästa möjliga omhändertagandet och låt oss hjälpa till att få din hund frisk och glad igen.Lär dig hur du enkelt blandar näringstillskottet i maten
Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page