top of page
Hund ont i magen Kosttillskott som hjälper - Dogfriends
Hund ont i magen Kosttillskott som hjälper - Dogfriends

Har din hund ont i magen? Så lindras besväret 


Magbesvär är ett vanligt problem hos hundar och kan orsakas av olika faktorer, såsom felaktig kost, allergier, stress eller sjukdomar. För att hjälpa din hund att lindra smärta och obehag i magen kan ett unikt och anpassat kosttillskott vara ett bra alternativ. Tillskottet är välsmakande och kan användas som komplement till det vanliga hundfodret. Vi hjälper dig ta reda på exakt vad din hund behöver och anpassar ett kosttillskott som kommer lindra magont på din hund.Inte längre känslig mage!

Hugo har nu använt dogfriends näringstillskott i 2 månader och hans annars känsliga mage har blivit mycket bättre och så har även hans aptit som annars är notoriskt dålig. Som ägare känns det också bra att Hugo får i sig alla vitaminer och mineraler han behöver då han är en väldigt aktiv hund!

Inte längre känslig mage!

"Bättre i magen och bättre aptit"
Fredrik, Hugos husse
@the.hugosen.cockerpoo

Kosttillskott för din hunds mage 

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att veta hur du på bästa sätt kan hjälpa din hund när magont uppstår. Att ha en balanserad kost med rätt näring är grunden till det mesta, inklusive magbesvär. Genom vår Hundhälsoanalys får vi reda på exakt vad din hund saknar och behöver för att må bättre. Utifrån analysen kan vi utveckla ett näringstillskott som blir anpassat efter just din hund som på så sätt lugnar magen och främjar matsmältningen. 


Smaskens för din vovve 

Vår produkt och lösning för att hjälpa hundar med ont i magen är enkel, smakfull och effektiv. 

Kosttillskottet som vi utvecklat för din hunds mage är i pulverform och anpassat för specifikt din hunds behov. 


Att få i sig rätt näring är viktigt för att både lindra och förebygga magont, därför har vi tagit fram en lösning som är enkel att använda. Det kan både blandas ut i vatten eller strös direkt på maten. När pulvret blandas ut med vatten påminner det om en smakfull buljong och vi är övertygade om att det kommer tilltala din hund, även den som kan vara lite mer kräsen.


Alla hundar är unika och inget hundfoder är komplett, vilket gör det viktigt att komplettera hundfodret med ett anpassat tillskott efter ras, ålder och bla aktivitetsnivå för att säkerställa en välmående hund med täckt näringsbehov och fri från sina bekymmer. Välj därför ett foder som du vet att din hund tycker om och lägg till ett anpassat tillskott från Dogfriends.  


Vi samarbetar med veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt skräddarsydda kosttillskott. Det är tillverkat enligt högsta kvalitetsstandard, GMP+pharma, under en EU-licens och har genomgått etiska tester för att vara GMO-fritt. Vi är stolta över att arbeta med hög kvalité och hållbarhet i alla våra produkter. Vi är säkra på att ni kommer att se goda resultat när ni använder vårt kosttillskott. Om du vill lindra magont hos din hund, tveka inte att ge din vän det bästa möjliga omhändertagandet och låt oss hjälpa till att få din hund frisk och glad igen.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page