top of page
Vitaminer Hund | Kosttillskott Hund | Dogfriends
Vitaminer Hund | Kosttillskott Hund | Dogfriends

Tillsätt de vitaminer din hund saknar 

Brist på viktiga vitaminer är ofta orsaken till flera vanliga problem din hund kan drabbas av. Att tillsätta rätt vitaminer i en lagom mängd i hundens foder förebygger och lindrar åkommor som jästsvamp, spruckna klor, problem med päls, torra tassar och brist på energi

Utan rätt balans av vitaminer kan hundens kropp inte växa eller återhämta sig på rätt sätt. För att säkerställa att din hund får rätt mängd vitaminer kan du ge den ett balanserat och skräddarsytt kosttillskott som passar din hund perfekt. Vårt tillskott är utformat för att tillhandahålla de nödvändiga näringsämnena, inklusive vitaminer till hund, i rätt proportioner för att stödja dess hälsa. Genom att välja ett skräddarsytt kosttillskott som uppfyller hundens behov bidrar du till att främja dess välmående. 


Sigges svamp äntligen borta!

Sigges mage är inte lika jobbig på morgonen och problemen med svamp vid munnen och på tassar är helt borta och hans allmänhälsa har blivit sjukt bra.

Sigges svamp äntligen borta!

” Har testat mycket populärt inom tillskott, men inget har gett så bra resultat!”

Ramona, Sigges matte
@Sigge_and_rambo

Anpassat kosttillskott med vitaminer till hund 

På Dogfriends förstår vi att varje hund är unik och har sina egna individuella näringsbehov. Därför har vi samarbetat med erfarna veterinärer och nutritionister för att utveckla ett specialanpassat näringstillskott för din hund. Genom att fylla i vår kostnadsfria Hundhälsokontroll får vi viktig information om din hunds hälsa och näringsstatus, vilket hjälper oss att skapa ett unikt tillskott med rätt vitaminer till hund som uppfyller dess specifika behov. Kosttillskottet fungerar som en multivitamin och innehåller allt din hund behöver för att leva ett aktivt liv fyllt av glädje.  

 

Vårt tillskott innehåller bland annat E-vitamin, som upprätthåller vävnader och främjar muskelns utveckling, C-vitamin, som fungerar som antioxidant samt B-vitamin, som ser till att hunden upprätthåller en normal kroppsfunktion, ämnesomsättning och energiproduktion. Det innehåller även D-vitamin, som främjar ben- och muskelhälsa samt den viktiga B12-vitaminen. Brist på B12 kan orsaka problem med mage och tarm.


Din hunds anpassade tillskott kommer att innehålla upp till 28 vitaminer och mineraler, alla viktiga för hundens hälsa och välmående.


Vårt kosttillskott ger din hund bästa förutsättningarna för optimal hälsa 


Vårt tillskott fyllt med vitaminer finns i praktisk pulverform och är enkelt att använda. Du kan blanda det med vatten för att skapa en välsmakande buljong som du kan tillsätta till din hunds mat. Pulvret är speciellt utformat för att locka hundens smaklökar, så din hund kommer att njuta av smaken i sitt foder. Du kan också strö pulvret direkt över hundmaten om du föredrar det. Vårt unika näringstillskott innehåller noggrant utvalda vitaminer till hund  och andra näringsämnen som din hund kan behöva för att upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande.


Genom att anpassa tillskottet efter din hunds individuella behov kan vi säkerställa att din hund får exakt rätt mängd av de essentiella näringsämnena och vitaminerna den behöver för att må bra. Ge din hund den omsorg den förtjänar och investera i ett näringstillskott som är skräddarsytt för dess behov. Tillsammans kan vi se till att din hund får den bästa möjliga näringen och hälsa för ett liv fyllt av lek, glädje och välmående. 

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page