top of page
Hund tappar päls | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends
Hund tappar päls | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends

Lösningen när din hund tappar päls 


Som hundägare vill vi ge våra fyrbenta vänner den bästa möjliga hälsan och välbefinnandet. Med hjälp av rätt näringsämnen i kosten, bra miljö och en trivsam livsstil får pälsen ett tjockt och glansigt resultat. Om du märker att din hund tappar päls eller fäller mycket hår, fläckvis eller över hela kroppen är det viktigt att förstå en av de vanligaste orsakerna till problemet innan du rådgör med veterinär. Det kan göra stor skillnad genom att se över maten din hund äter. Får din vän i sig alla viktiga näringsämnen och fettsyror som behövs för att bygga upp en tjock och glansig päls? Idag finns inte allt hunden behöver i fodret du ger. Vi hjälper dig ta reda på exakt vad din hund behöver och med hjälp av ett smakrikt och anpassat kosttillskott hjälper du din hund att bygga upp en frisk och vacker päls igen. Inte längre problem med päls, hud och tassar!

Harry har haft problem med päls, hud och tassar.
Han tappade extremt mycket päls och var kal på flera ställen. Han hade också torr hud med mycket mjäll. Nu är alla hans problem som bortblåsta tack vare ett anpassat tillskott för honom. Han har tjock och glansig päls som vi ofta får frågor om och trampdynorna är mjuka och fina igen.

Inte längre problem med päls, hud och tassar!

” Fått en fantastisk tjock fin päls”

Lina, Harrys matte
@harrypocket.ambully

Varför hunden fäller mycket päls? 

En vanlig anledning till håravfall på hundar kan bero på brist på näring, som normalt bidrar till en frisk, mjuk och vacker päls. Pälsens kondition och lyster ger ofta en indikation på om ett generellt behov av B-vitamin finns. Utan det blir resultatet en långsam hårtillväxt som med tiden leder till håravfall. Biotin är även en betydelsefull näringskomponent som främjar hälsan hos både hud och hår samt skyddar mot håravfall och andra åkommor.


För att motverka att din hund tappar päls är det bra att ge mat som är berikat med näringsämnen som främjar både utvecklingen av hud och hår, men även biotin och lättsmälta proteiner. 


Tillskott till hund som fäller 

Vi är måna om att hjälpa alla hundar som tappar päls och har därför utvecklat ett anpassat näringstillskott för din hund. Ett tillskott som är kraftfullt och innehåller en unik kombination av näringsämnen som stödjer hundens uppbyggnad av en frisk och glansig päls. Alla viktiga vitaminer och mineraler finns berikat i kosttillskottet, för att på bästa sätt kunna förebygga och bekämpa håravfall. 


Om du vill se till att din hund har det bästa välmåendet, så är ett anpassat tillskott till hund som fäller ett utmärkt alternativ. Din hund får precis den näring som behövs för att bygga upp en frisk, tjock och vacker päls. 


Vårt anpassade näringstillskott är framtaget tillsammans med Veterinärer och Nutritionister och tillverkat under EU-licens med högsta GMP+pharma kvalitetsstandard och naturligtvis även GMO-fri och etiskt testad.


Vi arbetar med hög kvalité och hållbarhet i alla våra produkter. Vi är säkra på att ni kommer att se goda resultat när ni använder vårt anpassade tillskott till en hund som fäller. Tveka inte att ge din vän det bästa möjliga omhändertagandet och låt oss hjälpa till att få din hund frisk och glad igen.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page