top of page
Torra trampdynor hund | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends
Torra trampdynor hund | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends

Torra trampdynor hund


Din hunds trampdynor är en av de mest utsatta delarna på hela kroppen, då de bär hela deras vikt när de går och springer och utsätts för ytor som kan vara både kalla och varma eller i värsta fall vassa. Det är därför viktigt att du som hundägare tar hand om deras torra tassar hos hund och smörjer dem med produkter särskilt utformade för hundar och djur. Genom att göra detta kan du hjälpa till att ge extra skydd och omsorg åt hundens tassar.


Spruckna och torra trampdynor på hund behöver inte vara ett tecken på utomstående påverkan, utan kan också vara ett tecken på att din hund lider av en brist på vitaminer, mineraler eller andra näringsämnen i deras kost. Om din hund har brist på dessa ämnen kan det visa sig som torr hud och sprickor i trampdynorna. Det är därför viktigt att se till att hunden har en balanserad kost och att du som ägare tillför näringstillskott i hundmaten för att hjälpa till att förbättra hudens hälsa inifrån. Genom att ge regelbunden omsorg och uppmärksamhet på deras tassar, kan du hjälpa till att säkerställa att din hund är glad, frisk och bekväm. Undvik torra trampdynor hos hund tack vare vårt näringstillskott.Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

Love är en aktiv Staffehane och kräver bra bensin och där är Dogfriends tillskott ett viktigt komplement för oss. Loves energi har ökat såväl som hans förmåga till återhämtning mellan våra träningspass. Hans päls som blivit mjukare och har mer lyster. Dessutom tycker han att maten blivit godare.

Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

” Ökad energi och bättre aptit”

Emelie
@rascalstaff_love

Kosttillskott för torra trampdynor till hund


Vi på Dogfriends tar kvalitet och hållbarhet på största allvar när det kommer till våra produkter och vårt anpassade näringstillskott är inget undantag. Vi har arbetat tillsammans med veterinärer och nutritionister för att utveckla detta tillskott och vi tillverkar det under en EU-licens med högsta GMP+pharma kvalitetsstandard. Detta garanterar att vårt kosttillskott är säkert och effektivt för din hunds hälsa och välbefinnande. 


Vi är också stolta över att säga att vårt tillskott är GMO-fritt och etiskt testat, vilket innebär att vi inte använder några genetiskt modifierade ingredienser och att vi följer höga standarder för djurvälfärd. Detta är viktigt för oss på Dogfriends, eftersom vi vill ge våra kunder det bästa möjliga alternativet för deras hund. Vi är övertygade om att vårt anpassade tillskott kan hjälpa till att lösa hälsoproblem som exempelvis torra tassar hos hund och vi tror att ett friskt och lyckligt liv är möjligt för alla hundar, där vårt näringstillskott är ett viktigt verktyg för att uppnå detta mål. 


Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika näringstillskott leda till en positiv förändring. Vi garanterar att din hund kommer tycka att det smakar bra. 

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page