top of page
Kosttillskott hund I anpassat tillskott för din hund! - Dogfriends
Kosttillskott hund I anpassat tillskott för din hund! - Dogfriends

Kosttillskott hund - viktiga näringsämnen till din vovve 

En balanserad mängd kosttillskott till hund är avgörande för att främja tillväxt och återhämtning. Kosttillskott till hund spelar en viktig roll för din vovves kropp genom att hjälpa till att bearbeta andra näringsämnen. Utan rätt balans av tillskott kan din hund inte växa eller återhämta sig på rätt sätt och för att säkerställa att din hund får rätt mängd tillskott rekommenderas det att ge den ett balanserat och skräddarsytt kosttillskott som passar din hund perfekt. Vårt kosttillskott för hund är utformat för att tillhandahålla de nödvändiga näringsämnena i rätt proportioner för att stödja dess hälsa. Genom att välja ett skräddarsytt kosttillskott till hund bidrar du till att främja din fyrbenta väns välmående. 


Kosttillskott hund ger din vän förutsättningar för optimal hälsa 


Upptäck vårt praktiska pulverbaserade näringstillskott, som enkelt kan användas för att ge din hunds bästa. Det är enkelt att blanda med vatten och skapa en lockande buljong som din hund kommer att älska att ha i sitt foder. Pulvret är noggrant utformat för att tilltala hundens smaklökar, vilket garanterar att den njuter av smaken i sin mat. Om du föredrar det kan du också enkelt strö pulvret direkt över hundmaten. Ge din hund den kärlek och omsorg den förtjänar genom att investera i ett kosttillskott som är skräddarsytt för dess behov. Tillsammans kan vi se till att din hund får den bästa möjliga näringen och därmed upplever ett liv fyllt av lek, glädje och välmående. Varje dag räknas när det handlar om din fyrbenta väns hälsa och välbefinnande! Tappade päls och torr hud!

Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!

Tappade päls och torr hud!

"Rekommenderar starkt alla hundägare att prova!"

Lina, Divas Matte
@harrypocket.ambully

Kosttillskott som innehåller magnesium till hund


För att säkerställa att din hund får optimal näring, är det viktigt att välja ett foder som din hund tycker om och som uppfyller dess näringsbehov. Men även det allra bästa hundfodret kan behöva kompletteras för att vara fullständigt anpassat till just din hunds individuella behov. På Dogfriends har vi samarbetat med veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt anpassade kosttillskott. Det tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder, GMP+pharma, och under en EU-licens. Vårt tillskott har även genomgått etiska tester för att säkerställa att det är fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Vårt näringstillskott innehåller bland annat A-vitamin, D-vitamin och magnesium till hund.  


Genom att använda vår kostnadsfria HundHälsoanalys kan du få svar på bara två minuter om hur vårt näringstillskott kan hjälpa till att återställa energin hos din hund. Vi tar hänsyn till din hunds päls, ålder, befintliga foder och aktivitetsnivå för att skräddarsy rätt näringstillskott och dosering för just din fyrbenta vän. 


Komplett lösning för hälsa och välmående 


Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för din hunds näringsbehov och välmående. Vi är övertygade om att genom att kombinera ett foder som din hund älskar med vårt anpassade tillskott kan du säkerställa att din hund får en näringsmässigt balanserad kost och därmed uppnår optimal hälsa och livskvalitet. Testa vårt näringstillskott ,som innehåller magnesium till hund, idag.  

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page