top of page
Trött hund | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends
Trött hund | Kosttillskott som hjälper - Dogfriends

Så hjälper du en trött hund att bli pigg igen


Ibland är hundar lata, vilket enkelt kan bero på ras eller ålder, men det kan också hända att att din hund med tiden blir mer trött, vilket kan betyda att vovven inte alltid mår särskilt bra. För att en hund ska må bra och orka med sina härliga promenader är det viktigt att det finns energi. Med rätt näring går din vän från en slö hund till en pigg och glad vovve igen. Vill du förebygga eller motverka att din hund blir ovanligt trött? Då är det ett alternativ att välja ett unikt kosttillskott som anpassas specifikt för just din hund. Fått finare och glansigare päls!

Tack vare Dogfriends tillskott så känns pälsen glansigare och klorna är starkare och spricker inte vid klippning. Vi brukar ge tillskottet genom att strö över fodret eller blanda med laktos fri yoghurt och frysa det, Milo älskar och få de frysta hjärtformade kuber.

Fått finare och glansigare päls!

"Vi är väldigt nöjda."

Melle, Milos matte
@mymilosadventures

Rätt näring till trött hund 

Bristande näring och felaktig kost är en vanlig orsak till en trött hund och påverkar i sin tur både livskvalitet och hälsa. Hundar behöver precis som oss människor en balanserad kost som innehåller rätt mängd protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler. Proteiner är viktiga för att bygga upp muskler och vävnader, medan kolhydrater ger energi. Fett är också en viktig energikälla och hjälper till att absorbera vissa vitaminer. Vitaminer och mineraler behövs för att hunden ska hålla sig frisk och stark.


Vi har en lösning som är enkel att använda, som både kan blandas ut i vatten eller strös direkt på maten. Vid blandning med vatten påminner pulvret om en smakfull buljong och vi är övertygade om att det kommer tilltala din hund, även den som kan vara lite mer kräsen.


Kosttillskott som ger energi till en slö hund

Ingen hund är den andre lik och likaså är inget hundfoder komplett, vilket gör det extra viktigt att komplettera hundfodret med ett anpassat tillskott efter ras, ålder och bla aktivitetsnivå för att säkerställa en välmående hund med täckt näringsbehov. Rätt näring är viktigt. Om hunden inte får de näringsämnen som den behöver kan det bli en bidragande faktor till tröttheten. Välj därför ett foder som du vet att din hund tycker om och komplettera med ett anpassat tillskott från Dogfriends.  


Tillsammans med veterinärer och nutritionister har vi utvecklat vårt anpassade kosttillskott som tillverkas enligt högsta standard för kvalitet, GMP+pharma, under en EU-licens och har genomgått etiska tester för att säkerställa att det är fritt från GMO.


Gör vår kostnadsfria HundHälsoanalys och få svar inom två minuter på hur vårt näringstillskott kan få ordning på en slö eller ovanligt trött hund. Beroende på päls, ålder, foder och aktivitetsnivå anpassar vi vårt näringstillskott och dosering efter just din vovve.

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page