top of page
B-vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends
B-vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends

B-Vitamin Hund: Viktiga näringskällor för din fyrbenta vän

Precis som för oss människor är B-vitamin till hund en viktig del av det dagliga näringsintaget. Din hunds kost är en viktig källa för både näringsämnen och energi, men behovet varierar beroende på olika faktorer som ålder, storlek, aktivitetsnivå och användningsändamål. Till exempel har en brukshund som är aktiv och rör sig mycket andra behov än en liten valp eller en äldre hund. Torrfoder är utformat för att vara ett komplett mål för hundar, trots det kan det vara svårt att hitta ett foder som helt och hållet tillgodoser en hunds individuella behov av vitaminer och mineraler. Detta beror ofta inte på att foder är dåliga i sig, utan snarare på att doseringarna av vitaminer och mineraler i foder är väldigt generella, vilket kan leda till att vissa hundar inte får tillräckligt med de näringsämnen som är viktiga för just dem. B-vitamin till hund är viktigt för att den ska kunna upprätthålla en normal kroppsfunktion, ämnesomsättning och energiproduktion. Att inkludera dessa näringsämnen i din hunds kost kan vara ett enkelt och effektivt sätt att stödja dess övergripande hälsa och välbefinnande på ett naturligt sätt.Fått finare och glansigare päls!

Tack vare Dogfriends tillskott så känns pälsen glansigare och klorna är starkare och spricker inte vid klippning. Vi brukar ge tillskottet genom att strö över fodret eller blanda med laktos fri yoghurt och frysa det, Milo älskar och få de frysta hjärtformade kuber.

Fått finare och glansigare päls!

"Vi är väldigt nöjda."

Melle, Milos matte
@mymilosadventures

B-vitamin till hund genom vårt näringstillskott

Vi på Dogfriends förstår att varje hund är unik och har sina egna individuella behov när det gäller näring. Därför har vi samarbetat med erfarna veterinärer och nutritionister för att ta fram ett unikt näringstillskott som kan anpassas efter just din hund. Genom att fylla i vår HundHälsoanalys får vi värdefull information om din hunds hälsa och näringsstatus, vilket hjälper oss att skapa ett skräddarsytt tillskott som uppfyller just din hunds specifika behov. 


Vårt näringstillskott kommer i praktiskt pulverform, som är enkelt att använda. Du kan blanda det med vatten och få en välsmakande buljong som du enkelt kan tillsätta till din hunds foder. Pulvret är speciellt framtaget för att vara lockande för hundens smaklökar, därför kommer den att njuta extra mycket av smaken i sitt foder. Det är också möjligt att strö pulvret direkt över hundmaten om det föredras. Vår unika näringstillskott innehåller noggrant utvalda vitaminer, exempelvis B-vitamin till hund, men också mineraler och andra näringsämnen som din hund kan behöva för att upprätthålla en optimal hälsa och välbefinnande. Genom att anpassa tillskottet efter din hunds individuella behov kan vi säkerställa att din hund får precis rätt mängd av de essentiella näringsämnena som den behöver för att må bra.


Ge din hund den omsorg den förtjänar och investera i ett näringstillskott som är anpassat efter just din hunds behov. Tillsammans kan vi se till att din hund får den bästa möjliga näringen och en optimal hälsa för ett liv fyllt av lek, glädje och välmående.


Det har aldrig varit enklare att säkerställa att din hund får rätt näring. Genom att fylla i vår HundHälsoanalys och följa vår anpassade dosering och tillsammans med hundens foder kan du vara säker på att du fyller din hunds behov. 

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page