top of page
B12 Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott- Dogfriends
B12 Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott- Dogfriends

B12 hund - varför det är så viktigt för din vovve

Precis som för oss människor kan din hund också uppleva brist på viktiga vitaminer och mineraler, vilket kan orsaka en rad hälsoproblem. En av dessa är B12 brist hos hund. 


En vanlig åkomma vid B12 brist för hund är att de har kroniska mag- och tarmproblem som hindrar absorbtionen av B12 från tarmen. Detta leder till en brist på B12, vilket i sin tur kan förvärra de befintliga mag- och tarmsymptomen. Därför kan kosttillskott med vara ett användbart verktyg för att säkerställa att din hund får i sig tillräckligt med näringsämnen för att hålla sig stark och frisk. Även om torrfoder kan vara en bekväm lösning, kan det inte alltid tillgodose alla näringsbehov som din hund kan ha. Ett kosttillskott kan vara särskilt viktigt för hundar som lider av vissa hälsoproblem eller sjukdomar, eller som har specifika näringsbehov. Det är dock viktigt att notera att kosttillskott inte bör ersätta en balanserad och näringsrik diet. En väl avvägd kost som innehåller alla nödvändiga näringsämnen är grunden för en sund hälsa för din hund.

Toppenresultat !

Han har haft problem med näringsbrist på bla B12 och Folsyra. Efter att ha gett ett anpassat näringstillskott från Dogfriends i flera månader har han nu efter provtagning, toppenresultat på alla värden. Han tycker dessutom det smakar kanongott.

Toppenresultat !

/Marie Eilertsen

B12 vitamin till hund

Vi vet alla hur viktigt det är att våra hundar får rätt näring för att må bra. Men eftersom varje hund är unik och har sina egna behov kan det vara svårt att veta exakt vad din fyrbenta vän behöver.  Som tur är har vi på Dogfriends tillsammans med veterinärer och nutritionister tagit fram ett anpassat näringstillskott som innehåller bland annat B12 till hund. Genom att fylla i vår HundHälsoanalys får vi reda på vilka näringsämnen din hund saknar och tar fram ett välsmakande tillskott som kan hjälpa till att göra din hund frisk och glad igen. Tillskottet kommer i en praktisk pulverform som kan blandas med vatten för att skapa en god buljong eller strös direkt på hundmaten. Vi bryr oss om din hunds hälsa och vill hjälpa dig att ge den bästa möjliga omvårdnaden. B12 till hund kan därför vara ett effektivt tillskott till den övriga maten.  


Ge din hund den kärlek som den förtjänar genom att fylla i vår HundHälsoanlys och upplev en gladare och friskare vovve. 

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page