top of page
C-vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends
C-vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends

C-vitamin till hund - viktigt tillskott för din fyrbenta vän 


C-vitamin spelar en viktig roll för din hunds hälsa genom att fungera som en antioxidant och att stödja både reparations- och uppbyggnadsprocesserna i brosk- och benvävnad. Det främjar även produktionen av kollagen, som är avgörande för vävnader som finns i ben, brosk, hud, blodkärl och tänder. C-vitamin till hund blir därför särskilt viktigt för att upprätthålla benstommens normala funktion. Under perioder av intensiv träning och stress kan hundar behöva extra tillskott av C-vitamin. Likaså kan hundar som är benägna att få urinvägsinfektioner dra nytta av att få extra C-vitamin. Det är viktigt att notera att det inte är farligt att överdosera C-vitamin hos hund, eftersom överskottet elimineras genom urinen.  

 

Normalt sett kan friska vuxna hundar själva producera tillräckligt med C-vitamin, vilket skiljer sig från människor. Dock kan unga och äldre hundar samt hårt arbetande hundar behöva extra tillskott av C-vitamin för att säkerställa sin optimala hälsa.  Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

Love är en aktiv Staffehane och kräver bra bensin och där är Dogfriends tillskott ett viktigt komplement för oss. Loves energi har ökat såväl som hans förmåga till återhämtning mellan våra träningspass. Hans päls som blivit mjukare och har mer lyster. Dessutom tycker han att maten blivit godare.

Mer ork, bättre återhämtning och äter bättre!

” Ökad energi och bättre aptit”

Emelie
@rascalstaff_love

C-vitamin till hund - ge rätt näring 


Vi förstår alla hur viktig det är att våra vovvar får rätt näring för att må bra. Men eftersom varje fyrfotad vän är unik och har sina egna behov kan det vara knepigt att veta exakt vad som behövs. Som tur är har vi på Dogfriends i samarbete med veterinärer och näringsforskare utvecklat en skräddarsydd näringstillsats som inkluderar bland annat C-vitamin för hund. Genom att fylla i vår Hundhälsoanalys får vi reda på vilka näringsämnen din hund kan sakna, och vi tar fram en aptitlig tillsats som kan hjälpa din hund att återfå hälsa och glädje. Tillsatsen finns i en smidig pulverform som enkelt kan blandas med vatten för att skapa en välsmakande buljong eller strös direkt på hundmaten. Vi lägger stor vikt vid din hunds välmående och vill hjälpa dig att ge den bästa möjliga omvårdnaden. C-vitamin för hund kan därför vara ett effektivt komplement till den vanliga kosten. Ge din hund den kärlek den förtjänar genom att fylla i vår Hundhälsoanalys och upplev en gladare och piggare vän. 

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page