top of page
D-Vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends
D-Vitamin Hund | Unikt Anpassat Kosttillskott - Dogfriends

D-vitamin hund - Solskensvitaminet som främjar ben- och muskelhälsa

D-vitamin för hund spelar en avgörande roll för deras välbefinnande och hälsa. Vitaminet hjälper hundar att bibehålla en sund balans av fosfor och kalcium, vilket är viktigt för ben- och muskeltillväxt. När hundar lider av D-vitaminbrist kan det leda till allvarliga problem, såsom försvagat skelett, ledinflammation, minskad muskelmassa och hämmad tillväxt hos valpar och unga hundar.


I värsta fall kan brist på D-vitamin leda till hjärtsvikt och öka risken för komplikationer relaterade till hjärt- och skelettsjukdomar. För att säkerställa att din hund får i sig den optimala näringen är det viktigt att komplettera dess kost med ett anpassat kosttillskott, baserat på faktorer som ras, ålder och aktivitetsnivå. Precis som människor är varje hund unik och kan ha olika näringsbehov. Ett sådant viktigt näringsämne är D-vitamin för hund. 


Få rätt mängd D-vitamin till hund med vårt tillskott 


Hos Dogfriends vet vi att varje hund är unik och har sina egna individuella näringsbehov. Därför har vi samarbetat med erfarna veterinärer och nutritionister för att skapa ett näringstillskott som är skräddarsytt för just din hund. Genom att använda vår kostnadsfria Hundhälsokontroll får vi viktig information om din hunds hälsa och näringsstatus. Vi tar hänsyn till faktorer som ras, ålder, aktivitetsnivå och eventuella specifika behov. Med denna insikt kan vi skapa ett personligt anpassat tillskott som innehåller rätt D-vitamin för hund och andra viktiga näringsämnen som din vovve behöver för att hålla sig frisk och vital.


Vi vill ge din hund den bästa möjliga vården och vårt anpassade tillskott med vitaminer och näringsämnen är ett steg mot att uppnå detta mål. Din hunds hälsa och välmående är vår högsta prioritet och vi är övertygade om att vårt näringstillskott kommer att hjälpa din fyrbenta vän att leva ett lyckligt och hälsosamt liv. Få rätt mängd D-vitamin till hund med hjälp av vårt tillskott.  Tappade päls och torr hud!

Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!

Tappade päls och torr hud!

"Rekommenderar starkt alla hundägare att prova!"

Lina, Divas Matte
@harrypocket.ambully

Kosttillskott som innehåller magnesium till hund


För att säkerställa att din hund får optimal näring, är det viktigt att välja ett foder som din hund tycker om och som uppfyller dess näringsbehov. Men även det allra bästa hundfodret kan behöva kompletteras för att vara fullständigt anpassat till just din hunds individuella behov. På Dogfriends har vi samarbetat med veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt anpassade kosttillskott. Det tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder, GMP+pharma, och under en EU-licens. Vårt tillskott har även genomgått etiska tester för att säkerställa att det är fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Vårt näringstillskott innehåller bland annat A-vitamin, D-vitamin och magnesium till hund.  


Genom att använda vår kostnadsfria HundHälsoanalys kan du få svar på bara två minuter om hur vårt näringstillskott kan hjälpa till att återställa energin hos din hund. Vi tar hänsyn till din hunds päls, ålder, befintliga foder och aktivitetsnivå för att skräddarsy rätt näringstillskott och dosering för just din fyrbenta vän. 


Komplett lösning för hälsa och välmående 


Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för din hunds näringsbehov och välmående. Vi är övertygade om att genom att kombinera ett foder som din hund älskar med vårt anpassade tillskott kan du säkerställa att din hund får en näringsmässigt balanserad kost och därmed uppnår optimal hälsa och livskvalitet. Testa vårt näringstillskott ,som innehåller magnesium till hund, idag.  

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page