top of page
E-Vitamin hund I Anpassat tillskott för din hund! - Dogfriends 
E-Vitamin hund I Anpassat tillskott för din hund! - Dogfriends 

E-vitamin hund - Ett nödvändigt tillskott för optimal hälsa 

E-vitamin spelar en central roll för din hunds hälsa genom att fungera som en kraftfull antioxidant. På samma sätt som C-vitamin skyddar kroppen från fria radikaler, skyddar E-vitamin både celler och fettsyror från skador orsakade av dessa skadliga föreningar som bildas under ämnesomsättningen. E-vitamin till hund är viktigt för att upprätthålla vävnader och främjar musklernas utveckling när de utsätts för belastning under träning. 


Precis som människor kan inte alla hundar producera tillräckligt med E-vitamin på egen hand, särskilt unga och äldre hundar samt de som utför hårt arbete. Därför kan extra tillskott av E-vitamin till hund vara nödvändigt för att säkerställa en god hälsa hos dessa fyrbenta vänner. Genom att ge din hund en tillräcklig mängd E-vitamin, kan du hjälpa till att motverka dessa skadeverkningar och stödja musklernas välmående. 


Ge rätt näring - E-vitamin hund 


Vi alla vill se våra älskade vovvar må bra och ha en livlig livsstil. Men varje hund är unik och har sina egna individuella näringsbehov, vilket kan göra det knepigt att veta exakt vad som krävs för att hålla dem friska och glada. Hos Dogfriends har vi tillsammans med veterinärer och näringsforskare utvecklat en skräddarsydd näringstillsats som inkluderar viktigt E-vitamin för hund. Genom att fylla i vår Hundhälsoanalys får vi en inblick i vilka näringsämnen din hund kan sakna. Därefter tar vi fram en aptitlig tillsats som kan hjälpa din vän att återfå hälsa och livsglädje. Vår näringstillsats kommer i en smidig pulverform som enkelt kan blandas med vatten för att skapa en välsmakande buljong eller strös direkt på hundmaten. Vi lägger stor vikt vid din hunds välmående och vill vara med och hjälpa dig att ge den bästa möjliga omvårdnaden. E-vitamin för hund är ett effektivt komplement till den vanliga kosten och kan göra stor skillnad för din fyrbenta väns hälsa. 

 

Ge din hund den kärlek den förtjänar genom att fylla i vår Hundhälsoanalys. Upplev skillnaden och se din hund bli gladare och piggare. Tillsammans tar vi hand om våra fyrbenta vänner på bästa möjliga sätt! 


Tappade päls och torr hud!

Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!

Tappade päls och torr hud!

"Rekommenderar starkt alla hundägare att prova!"

Lina, Divas Matte
@harrypocket.ambully

Kosttillskott som innehåller magnesium till hund


För att säkerställa att din hund får optimal näring, är det viktigt att välja ett foder som din hund tycker om och som uppfyller dess näringsbehov. Men även det allra bästa hundfodret kan behöva kompletteras för att vara fullständigt anpassat till just din hunds individuella behov. På Dogfriends har vi samarbetat med veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt anpassade kosttillskott. Det tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder, GMP+pharma, och under en EU-licens. Vårt tillskott har även genomgått etiska tester för att säkerställa att det är fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Vårt näringstillskott innehåller bland annat A-vitamin, D-vitamin och magnesium till hund.  


Genom att använda vår kostnadsfria HundHälsoanalys kan du få svar på bara två minuter om hur vårt näringstillskott kan hjälpa till att återställa energin hos din hund. Vi tar hänsyn till din hunds päls, ålder, befintliga foder och aktivitetsnivå för att skräddarsy rätt näringstillskott och dosering för just din fyrbenta vän. 


Komplett lösning för hälsa och välmående 


Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för din hunds näringsbehov och välmående. Vi är övertygade om att genom att kombinera ett foder som din hund älskar med vårt anpassade tillskott kan du säkerställa att din hund får en näringsmässigt balanserad kost och därmed uppnår optimal hälsa och livskvalitet. Testa vårt näringstillskott ,som innehåller magnesium till hund, idag.  

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page