top of page
Magnesium till hund - viktigt ämne för din vovve
Magnesium till hund - viktigt ämne för din vovve

Magnesium till hund - viktigt ämne för din vovve 

Ingen hund är den andre lik, och detsamma gäller för hundfoder. Därför är det viktigt att komplettera hundens kost med ett anpassat kosttillskott baserat på ras, ålder, aktivitetsnivå och andra faktorer för att säkerställa att den får alla nödvändiga näringsämnen och håller sig frisk. Rätt näring, som exempelvis magnesium till hund, är avgörande för dess välbefinnande, minimera stress och oro och brist på viktiga näringsämnen kan vara en bidragande faktor till försämrat välmående och sjukdomar.Tappade päls och torr hud!

Nu när vi använt Dogfriends näringstillskott en tid tillbaka så märker vi att Divas päls börjar komma tillbaka igen på de partier som varit kala samt att huden inte alls är lika torr. Ett stort plus är med att vi upplever att vår lilla tant orkar hålla ett högre tempo på promenaderna!

Tappade päls och torr hud!

"Rekommenderar starkt alla hundägare att prova!"

Lina, Divas Matte
@harrypocket.ambully

Kosttillskott som innehåller magnesium till hund


För att säkerställa att din hund får optimal näring, är det viktigt att välja ett foder som din hund tycker om och som uppfyller dess näringsbehov. Men även det allra bästa hundfodret kan behöva kompletteras för att vara fullständigt anpassat till just din hunds individuella behov. På Dogfriends har vi samarbetat med veterinärer och nutritionister för att utveckla vårt anpassade kosttillskott. Det tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder, GMP+pharma, och under en EU-licens. Vårt tillskott har även genomgått etiska tester för att säkerställa att det är fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Vårt näringstillskott innehåller bland annat A-vitamin, D-vitamin och magnesium till hund.

Magnesium är viktigt för att motverka stress, oro och felaktigt temperament.  


Genom att använda vår kostnadsfria HundHälsoanalys kan du få svar på bara två minuter om hur vårt näringstillskott kan hjälpa till att återställa energin hos din hund. Vi tar hänsyn till din hunds päls, ålder, befintliga foder och aktivitetsnivå för att skräddarsy rätt näringstillskott och dosering för just din fyrbenta vän. 


Komplett lösning för hälsa och välmående 


Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för din hunds näringsbehov och välmående. Vi är övertygade om att genom att kombinera ett foder som din hund älskar med vårt anpassade tillskott kan du säkerställa att din hund får en näringsmässigt balanserad kost och därmed uppnår optimal hälsa och livskvalitet. Testa vårt näringstillskott ,som innehåller magnesium till hund, idag.  

Du får många bra tips om din hunds välmående i denna HundHälsoanalys. Den tar runt två minuter att fylla i.

När får din hund ett anpassat tillskott för sina behov?

Berätta för oss om din bästa vän

paws

Så funkar det

Oavsett vilka problem din hund lider av kommer vårt unika tillskott leda till en positiv förändring.

01

02

03

I HundHälsoanalysen svarar du på frågor om ras, ålder, foder och aktivitetsnivå.

Utifrån svaren får du veta vilka vitaminer och mineraler din hund behöver.

Väljer du att testa tillkottet får du 33% rabatt de tre första månaderna. Betala enkelt med Klarna.

Fördelar med din hund

Fördelar för din hund

Innehåller alla vitaminer och mineraler din hund saknar.

Det anpassas efter din hunds ålder, ras, ärftlighet, foder och aktivitetsnivå.

Synliga och märkbara förbättringar redan efter 3–6 veckor.

Framtaget av veterinärer och nutrionister.

GMO-fri och etiskt testad.

Både behandlar och förebygger

Fyll i vår HundHälsoanalys och få snabbt svar på vilka näringstillskott just din hund behöver för att bli frisk och glad igen. Därefter bestämmer du om du vill testa det eller inte.

bottom of page